Barn och ungdom

Glädjelandet är vår söndagsskola för alla barn mellan 3-12 år. Där får du leka, dansa, sjunga, höra spännande berättelser och veta mer om Jesus och Gud!

Kontaktperson: Tobias Karlhager, 073-9761811

Grymt välkommen på onsdagar att hänga med oss. Efter samlingen kör vi ofta grupper såsom sport, pyssel, bak. Ibland Drar vi iväg till badhuset eller grillar

Kontaktperson: Tobias Karlhager, 073-9761811

I konfirmationen, som vi har tillsammans med fler kyrkor, finns möjlighet att samtala, fundera, få undervisning om och bekräfta sin kristna tro. Du behöver inte vara medlem, vara döpt eller bli döpt för att konfirmeras. Allt som behövs är att du vill vara med! Konfirmationstiden vill utifrån Bibeln försöka möta de frågor ungdomar bär, ge hopp och förståelse att Gud velat dig, älskar dig och längtar efter dig! I undervisningen ingår också gudstjänstbesök och övernattningar

UNDERGROUND är en träffpunkt på fredagar för ungdomar mitt i Ölmstad & fungerar ungefär som en fritidsgård. Här finns ett gäng grymma ledare som gärna hänger, fikar, spela biljard, pingis med dig. UG är en alkoholfri miljö präglad av tron på Gud som älskat oss och omsorgen av varandra. Varje kväll är det en enkel andakt med bön och sång till Gud och vissa fredagar tillsammans med andra kyrkor!

Kontaktperson: Agnes Öjfelth – 076-0085132


JUMP LIGHT – dagläger för dig som går på låg- eller mellanstadiet! (Födda 2007-2012)

Med anledning av de restriktioner som finns med anledning av Corona har vi bestämt att omvandla. Det innebär att vi istället för ett stort gemensamt läger ordnar uppdelade dagläger under lördagen och söndagen. Gränna och Ölmstad kör tillsammans och Tenhult/Huskvarna kör tillsammans. Undantaget är Hjälpledarna som samlas redan under fredagen tillsammans i Gränna/Ölmstad för att gemensamt planera aktiviteter som sedan respektive grupp har hand om att genomföra och återkoppla tillsammans mellan lägren på olika sätt.

Kontaktperson: Tobias Karlhager – 073-9761811