Barn och ungdom

Glädjelandet är vår söndagsskola för alla barn mellan 3-12 år. Där får du leka, dansa, sjunga, höra spännande berättelser och veta mer om Jesus och Gud! Nedan ser du schemat för höstterminen 2023!

V Ä L K O M M E N M E D ! ! !

Kontaktperson: Mia Pettersson, 0706-91 85 89

Välkommen på onsdagar att hänga med oss!
Kontaktperson: Samuel Byström, 0703-44 70 46

I konfirmationen, som vi har tillsammans med fler kyrkor, finns möjlighet att samtala, fundera, få undervisning om och bekräfta sin kristna tro. Du behöver inte vara medlem, vara döpt eller bli döpt för att konfirmeras. Allt som behövs är att du vill vara med! Konfirmationstiden vill utifrån Bibeln försöka möta de frågor ungdomar bär, ge hopp och förståelse att Gud velat dig, älskar dig och längtar efter dig! I undervisningen ingår också gudstjänstbesök och övernattningar

UNDERGROUND är en träffpunkt på fredagar för ungdomar mitt i Ölmstad & fungerar ungefär som en fritidsgård. Här finns ett gäng grymma ledare som gärna hänger, fikar, spela biljard, pingis med dig. UG är en alkoholfri miljö präglad av tron på Gud som älskat oss och omsorgen av varandra. Varje kväll är det en enkel andakt med bön och sång till Gud och vissa fredagar tillsammans med andra kyrkor!

Kontaktperson: Viola Westman – 0703-59 94 20